dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2429.8
  • BIST
    9801.7
  • BTC
    63837.42$

FETÖ’nün yeni intikam aracı!

12 Aralık 2016, Pazartesi 06:13

Senelerce müdafaa ettiğim bir konu vardı. Zekatın, Cenab-ı Hakk'ın kelamında belirttiği sekiz taifeye verilmesi lazım geldiğini, dolayısıyla sekiz taifenin haricinde hiçbir cemaate, hizbe ve gruba zekat verilemeyeceğini anlattım. Ne yazık ki birçok kişi zekat, kurban ve kurban derisini FETÖ'ye vererek ibadetini iptal etmişlerdir. Zekat olarak topladıkları paraları, dolara yatıran FETÖ'cülerin son marifeti ise bugünlerde iyice belirginleşti. Ülke ekonomisini bozarak bu milletten intikam almanın yeni bir yolunu deniyorlar.

O zamanlar zekat hususuyla ilgili Mehmet Doğan (Molla Muhammed) hocam yeni adı “Semendel” olan Tahşiye Yayınevi'nden üç adet eser çıkarmışdı. “Mesailu'z- Zekat”, “Mesarifu'z- Zekat” ve “Zekatla alakalı sual ve cevaplar” isimli kitaplardan tafsilatlı bilgiyi edinebilirsiniz.

MALATYA'NIN SİYASETTEKİ SÖZ SAHİBİ KİM?

“Malatya'nın siyaseti kimden soruluyor?” şeklindeki sorunun cevabı herkesin gözü önünde cereyan etti. Bu sorunun cevabını merak edenler, İnönü Üniversitesi'ne yapılan operasyona baksın. Bakmakla görmek arasındaki farkı bilenler için, cevap orada saklı.

MALATYA'NIN İKİNCİ KONUK EVİ

Malatya'ya ikinci bir konuk evi yapılacağını duydu bu kulaklar. MİAD yönetim kurulu başkanı Yunus Akdaş; MİAD'ın 62. Aylık toplantısında bu sözü yineledi. Duyunca sevindim tabii. Teşekkürler MİAD, teşekkürler Yunus Akdaş.

 “PEMBE TRAMBÜS”TE, FIRTINALARI KOPARIYORLAR

İnönü Üniversitesi'nde kız öğrencilerinin talebi üzerine, Malatya Büyükşehir Belediyesi, sadece bayanların bineceği “Pembe trambüs” tahsis ediyor. Bazıları da kıyametleri koparıyor. “Vay efendim Türkiye İran'a mı dönüyor? Şeriat mı geliyor?” diye feryat ediyorlar. İşte dört maddeyle niçin pembe trambüs?

■Haremlik-Selamlık benim inancım.

■Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bu tahsis “Haremlik-Selamlık” gibi ince bir düşüncenin ve inancın mahsulü değil.

■“Ehl-i sünnet, velcemaatin inancı  olan şeriat” hiçbir ülkede olmadığı gibi; İran'da, şeriatla yönetilen bir ülke değil.

■Pembe trambüse binmek istemeyen ve erkeklerle beraber seyahat etmek isteyenler başka kapıya (trambüse)

Pembe trambuse karşı çıkarak iyilik masalları anlatan erkekler, sizlere de bir çift sözüm var: Anlattığınız masallarda samimiyseniz, demek oluyor ki sizde bir çeşit şalter var. Neslin devamı için evde açtığınız şalteri, evden çıkınca kapatıyorsunuz ki, bu kadar masum masallar anlatabiliyorsunuz. Rahmetli Necmettin Erbakan'ın dediği gibi “hadi oradan”

ELHAMDÜLİLLAH…

Avrupa ve Amerika'nın İslam alemine düşmanlığının iyice su yüzüne çıktığı bugünlerde, İttihad-ı İslâm'ın ayak seslerini işitiyorum. Demokrasi denilen safsatanın başa bela olduğu şu dönemde; kurtuluşumuz ancak Kitap ve Sünnet ile mümkündür.

HAKLI ÇIKMAK BAZEN ÇOK ACI VERİYOR

Azerbaycan'da yayın yayın yapan “Hüner Meydani” ve “Yeni Çağ” gazetelerinde 2007 yılında FETÖ ve PKK arasındaki bağlantıları yazmıştım. Aradan geçen 9 senenin sonunda FETÖ'nün lideri konumundaki soytarının, Abdullah Öcalan denilen teröristle ve PKK'yla irtibatını yazmıştım o dönemde. Yine haklı çıktık iyi mi?

“ADİL BAŞKAN”IN GÖLGESİ…

Yeni Malatyaspor'a nazar değdi anlaşılan. Benden uyarması Yeni Malatyaspor, lig lideri olacak diye Adil Gevrek'e karışmıyorlar. Adil Gevrek başarılı addedilmek istiyorsa, ne yapıp-edip şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeli. Son birkaç haftaya bakılacak olursa, Yeni Malatyaspor'daki düşüş devam edecek. Şampiyonluk için “gölgesi olan” Adil Gevrek gerekli.

 “YURTTA SULH, CİHANDA SULH” DİYEN Mİ VAR?..
Beşiktaş'ta ki son menfur saldırı ispat etti ki “Yurtta sulh cihanda sulh” ifadesi altı boş mesnetsiz bir uyutmadır. Demek Habil ile Kabil'in kavgası kıyamete kadar devam edecektir. Sahi darbecilerin konseyinin adı Yurt'da Sulh Konseyi değil miydi?
Şehitlerimizin yakınlarına, Yüce Rabbim'den Sabr-ı Cemil niyaz ederim. Şehitlerin arasında 3 tane de Malatyalı hemşerimiz varmış. Okan Doğan(Yazıhan), Yakup Çapat (Akçadağ) ve Hamdi Dikmen (Akçadağ), şehitlikleriyle Malatyamıza bir paye daha kazandırmışlar. Rabbim her birinin mekanını Cennet etsin inşallah. 

PKK, FETÖ-PDY ve DAEŞ, Kur'an-ı Kerim'den size ve sizi kullanan sahiplerinize mesaj var…

VELİ AĞBABA'NIN MUHALEFET MALZEMESİNİ ELİNDEN ALDIK

Geçenlerde TOKİ'nin mağdur ettiği 5. Etap'taki doğalgaz sorunu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleri sonucunda çözüme ulaştı gibi... 5. Etap sakinleri adına kendisine teşekkür ediyorum. Bu arada, TOKİ mağdurlarının üzerinden siyaset yapmak isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, benim oradaki vatandaşları teskin etmem neticesinde malzemesiz kaldı. Kusura bakmayasın(!) sayın Ağbaba…

KIYMETLİ BÜYÜĞÜMDEN MESAJ GELMİŞ

Dün elektronik posta hesabımdaki mesajları okurken, kıymetli bir büyüğümün notuna rast geldim. Bu mesajı okuyunca yaptığım işten dolayı bir kez daha gurur duydum. Okuyanlara teşvik ve uyarı olur düşüncesiyle paylaşıyorum: “Murat kardeşim; Malatya'yı tükettiler. Malatya zaten çukurda. Çin Seddi gibi TOKİ o dağları, o yüksek binalarla doldurdu. Ne oldu? Rüzgarı kestiler. O binalar yapıldıktan sonra yazın esinti var mı? Esinti olmayınca, kışın hava kirliliği, yazında eskiye göre en az 3 -4 derece daha sıcak Malatya. Allah'a emanet. Sorun çok. Çözmesi gerekenlerde de ne misyon ne de vizyon var. Malatya'lı kuzu olmuş. Kimsenin sesi yok. Talihsiz bir kent. Sen olmasan, kimse dile getirmeyecek eline yüreğine sağlık kardeşim…”