dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2487.7
  • BIST
    9524.59
  • BTC
    62953.18$

İntikama az kaldı!..

15 Mart 2017, Çarşamba 07:28

Din-i Mübin-i İslam'ın yanı sıra tahrif edilen Yahudilik ve Hristyanlık dinlerinin dahi kabul ettikleri ARMEGEDON harbi; Hazreti İsa (as)'nın yeryüzüne nüzul etmesinden önce meydana gelen bir savaştır. Hazreti İsa (a.s); İslam dinini yok etmek ve yeryüzünde bozuk inançlarını hâkim kılmak isteyen Yahudi ve Hıristiyanların emellerini kursaklarında bırakmak için nüzul edecektir.

O nüzul; “Yurîdûne li yutfiû nûrallâhi bi efvâhihim vallâhu mutimmu nûrihî ve lev kerihel kâfirûn”  Yani: “Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar. Hâlbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır.” (Saff-8) ayetinde ifade edildiği gibi fitnenin asıl nedeni olan batıl dinleri ortadan kaldırmak ve yeryüzünde sadece din-i Mübin-i İslam'ı hâkim kılmak için olacaktır. İşte Armegedon savaşı Hazreti İsa (as)'nın nüzulünün ayak sesleridir. (Ki bu savaş başlamıştır. Şu anda alem-i İslam üzerinde oynanan bütün oyunlar ve dökülen kanlar Armegedon harbidir)

 

O halde Hıristiyanlar ve Yahudiler nekadar hile ve hud'a ya müracaat ederlerse etsinler “Ve mekerû ve mekarallâh(mekarallâhu), vallâhu hayrul mâkirîn” Yani: “Onlar tuzak kurdular; Allâh da onların tuzaklarını bozdu. Çünkü Allâh, hîle yapanların cezâsını en iyi verendir”(Ali İmran suresi-54) ayetinde ifade edildiği gibi İsa (as) onların tuzaklarını bozmak ve cezalarını vermek için nüzul edecektir.

Evet, Kur'an'ı indiren ve “İnnâ nahnu nezzelnâ-zzikra ve-innâ lehu lehâfizûn” Yani: “Kur'ân'ı kesinlikle biz indirdik; elbette onu yine biz koruyacağız” (Hicr Suresi 9) ayetiyle Kur'an'ı muhafaza edeceğini vaat eden Allah'ın; Yahudilere, Hıristiyanlara ve İslam âleminde mezkûr batıl dinlerin hadimi(!) olan bedbaht ulema ve umeraya; nuzul-ü İsa(as) ile attığı tokattır.

Mezkûr müjdeyi Peygamberimiz (asm) şu şekilde müjde etmiştir:

 “Îsâ (a.s.) inecek, Deccâl'i öldürecek, haçı kıracak, domuzu öldürecek, Müslümanların imâmı Mehdî'ye namâzda uyacak, evlenecek, yeryüzünde kırk sene kalacak, âdil bir hükümdâr olacak ve Şerîat-ı Muhammediyye (a.s.m.)'ı tatbîk edecek

 

 “Îsâ (a.s.) inecek. Elinde bir mızrak olacak, onunla Deccâl'i öldürecek. Beyt-i Makdis'e gidecek. Sabâh namâzında imâm, Îsâ (a.s.) için geri çekilecek. Hazret-i Îsâ (a.s.) onu öne vererek, imâma uyup şerîat-ı Muhammediyye (a.s.m.) üzere namâzı kılacak.   Hazret-i Îsâ (a.s.) domuzu öldürecek, haçı kıracak, havraları ve kiliseleri harâb edecektir. O'na îmân edenlerden başka, bütün Hıristiyanları öldürecektir.”

Îsâ (a.s.) şu anda hayâttadır ve O, âhirzamânda âdil bir hâkim olarak yeryüzüne inecektir.”

Hazret-i Îsâ (a.s.)'ın âhirzamânda semâdan yeryüzüne nüzûl etmesi, kıyâmetin büyük alâmetlerinden ve şartlarından birisidir. Evet, âhirzamânda Îsâ (a.s.) gelecek, Deccâl'i öldürecek, haçı kıracak, Şerîat-ı Garrâ-yı Muhammediyye (a.s.m.) ile amel edecek, Dîn-i Mübîn-i İslâm için harbedecek, İslâmiyet'ten başka bütün dînleri ortadan kaldıracak, bilhâssa ümmet tarafından terke uğramış Resûl-i Ekrem (a.s.m.)'ın sünnetini ve şerîatını ihyâ edecek, Allâh'ın dilediği kadar yeryüzünde kalacak, daha sonra vefât edecek, Müslümanlar tarafından cenâze namâzı kılınıp Peygamber Efendimiz (a.s.m.)'ın yanında defnedilecektir. Nüzûl-i Îsâ (a.s.) mes'elesi; hem Kur'ân, hem mütevâtir ve sahîh hadîsler, hem de icmâ'-ı ümmetle sâbittir. Felsefeciler ve ba'zı firâk-ı dâlle hâriç bunun aksini iddiâ eden yoktur.

Bu hususta Molla Muhammed Doğan'ın telif ettiği Nüzul-ü İsa isimli eseri Semendel Yayınlarından ( Eski Tahşiye) temin edebilirsiniz…

Fiemanillah