dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.38
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2325.6
  • BIST
    9058.25
  • BTC
    69943.82$

Kendinden olmayana 'KİN' kusuyorlar...

20 Mayıs 2018, Pazar 23:53

Tarih boyunca Müslümanlara maddi ve manevi zarar vermeyi kâr belleyen Din ve İslamiyet düşmanları, yetiştirdikleri müsteşriklerle mezkur zararın yanı sıra; Müslümanların inançlarını bozmayı da kendilerine hedef edinmişlerdir. Sözde İslam'ı araştırmak için çeşitli kitaplar telif eden müsteşriklerin eserleri; maalesef sinsi plânlarla inancımıza sızmış ve böylelikle imanımız temelinden sarsılarak İslamiyetsiz bir Müslümanlığın da temeli  atılmıştır. İşte bu sinsi plânlardan biri de günümüzde Müslümanların Yahudi ve Hıristiyanlara bakış açısıdır. Allah katında tek din İslam'dır (Ali İmran Suresi-19). Yahudi ve Hıristiyanlık dinleri ise tahrif edilmiş ve bozulmuş birer batıl dinlerdir. Bütün müfessirler ve İslam âlimleri “imanı” “Peygamberin getirdiği bütün hükümleri kabul etmek” şeklinde tarif etmişlerdir. O hükümlerden birini inkar eden dinden çıkıyorsa, Peygamberin kendisini inkar eden Yahudi ve Hıristiyanlar nasıl hak bir din üzerinde bulunuyor? Onların hak bir din üzerinde bulunduğunu kabul etmek; Peygamberimizin (a.s.m) dininden ve ahkâmından yüz çevirmek manasına gelmiyor mu? Eğer onların dini de hak ise; o zaman Peygamberimiz neyin mücadelesini vermiştir? Halbuki Kur'an “Kâfirler, gerek kitap ehlinden olsun gerek puta tapanlardan olsun muhakkak, cehennem ateşindedirler. Orada ebedî olarak kalacaklardır. Onlar, insanların en şerlileridir.(Beyyine Suresi-6) ayetiyle: 

Birincisi: Ehli Kitap olan Yahudi ve Hıristiyanların da puta tapanlar gibi “Kâfir” olduğuna.. 

İkincisi: Ehli Kitap olan Yahudi ve Hıristiyanların da puta tapanlar gibi “Cehenneme” gireceklerine..

Üçüncüsü: Ehli Kitap olan Yahudi ve Hıristiyanların da puta tapanlar gibi Cehennemde “ebedi” kalacaklarına..

Dördüncüsü: Ehli Kitap olan Yahudi ve Hıristiyanların; âhiret noktayı nazarında puta tapanlarla aynı “statüde” bulunacağını haber vermektedir. 

Bu yazıyı kaleme almamdaki asıl maksadım, bir kısım müsteşriklerin etkisi altında kalarak Kur'an'ın hak ve âdil olan bu hükmünü şefkatlerine sıkıştıramayanlara, özellikle Yahudilerin kendi inançlarından olmayanlara nasıl baktıklarını göstermeye çalışmaktır. Evet İslam âlemini “sermaye” ile esaret altına alarak onları hürriyetlerinden yoksun bırakan bu millet olduğu gibi, alem-i İslam'ı  fitne, fesat ve harp ateşine atan yine Yahudi millettir. Çünkü “Siyonizm” onların batıl inançlarının gereğidir. Filistin'de Müslümanlara ait olan toprakların, güya Allah tarafından kendilerine “vaad” edilmiş topraklar olduğuna inançları; yine batıl ve uydurma  dinlerinden kaynaklanmaktadır.  

YAHUDİLERİN, KENDİ DİNLERİNDEN OLMAYANLARA BAKIŞLARI 

Yahudilerin “âdab” ve “muamelat” kitabı olan ve Tevrat'ın yorumundan oluşan 36 cildden müteşekkil “TELMUD” ismindeki kitaplarında geçen bazı hükümleri ibret için nakletmek istiyorum. Konu hakkında detaylı bilgi isteyen, “Hakikat-ul Yehud” isimli esere müracaat edebilir.  Evet Yahudi olmayan tüm insanları “ecnebi” olarak tasnif eden “Telmud”, kendilerinden olmayanlara şu şeklide bakıyor:

"Ecnebiler (Yahudi olmayanlar) “köpekler” gibidir." 

"Yahudi dininden olmayan diğer insanlar sadece köpek de değildir, onlar aynı zamanda “eşektirler”. "

"Yahudi olmayanların evleri “hayvanatın ahırlarıdır”. "

"Bir Yahudi'ye, ecnebilerden (Yahudi olmayanlardan) birini bir tehlikeden veya beladan kurtarmak “haramdır”. "

"Bir ecnebiyi (Yahudi olmayan birini) öldüren bir Yahudi, “Firdevs Cennetinde ebedi saadetle mükafatlandırılır”." (Hakikat-ul Yehud, sayfa-17)

 Yıllardır “Hoşgörü” ve “Dinler arası diyalog” safsatasıyla bizleri kandıran FETÖ ve avaneleri, Yahudilerin bu inancını nasıl tevil edecekler acaba? Yahudi olmayanlara bu şekilde bakan siyonizmden dostluk beklemek ve onlarla dostluk yapmak; ahmakçasına bir hareket değil midir? 

TELMUD'UN MAL İLE ALAKALI BAZI HÜKÜMLERİ 

Sermayeyi elinde tutarak bütün insanları esir ve ecir eden Yahudiler, toplum hayatını perişan eden “faiz” sistemini; Telmud'un emriyle tatbik ederler:

1.Ecnebilerin (Yahudi olmayanların) kaybolan bir malını bulup, onlara geri veren bir Yahudi'yi "Allah asla affetmez". 

2. İnsanlardan, yani Yahudilerden birinin malını çalmak caiz değildir. Fakat Yahudi dininden olmayanların malını çalmak caizdir. 

3. Faiz, Yahudiler arasında haramdır. Fakat Yahudi haricindeki insanlardan faiz almak helaldir. 

4. Bir Yahudi, evlatlarını faize alıştırmak için onlara faizle borç vermelidir. Ta ki çocukları faizin tadını alsınlar da Yahudi olmayanlar içinde bu faiz müessesesini işletsinler. 

5. Yahudi olmayanların hayatı bile Yahudilerin “mülkü” iken (yani onlar Yahudilerin kölesi iken), o ecnebilerin malları nasıl Yahudilerin olmaz? Yani onların malları her türlü hilelerle alınabilir.(Hakikat-ul Yehud, sayfa-18)

TELMUD'UN SÖZ VE YEMİNLE ALAKALI BAZI HÜKÜMLERİ 

Yalan söyleyerek hi'le ve hud'aya müracaat etmeleri; yine Yahudilerin inançlarının gereğidir. Bu hususta Telmud'da ki şu ifadeler çok manidar:

1.Yahudiler, ecnebilere verdiği sözden ve yaptıkları yeminden dönmelerinden dolayı mesul değildirler. Çünkü Yahudilerle hayvanlar (ecnebiler) arasında yemin olmaz. 

2. Yahudiler için yalan yere şahitlik yapmak caizdir. 

3. Ecnebileri (Yahudi olmayanları) aldatmak helaldir. Belki vaciptir. 

4. Senin önüne bir Yahudi ile bir ecnebi herhangi bir hususta davalı olarak gelirlerse, imkan bulduğunda o Yahudi'yi bu davada kazançlı çıkar. (Hakikat-ul Yehud, sayfa-19)

TELMUD'UN İNANÇ VE AKİDE CİHETİNDEKİ BAZI HÜKÜMLERİ 

Yahudiler “Tevhit ehli” olmadıkları gibi ahiret noktayi nazarında müşriktirler. İşte Yahudilerin Allah hakkında yaptıkları iftiralar:

1. Gündüz on iki (12) saattir. Allah bunun ilk üç saatinde oturur ve şeriatı mütalaa eder. İkinci üç saatinde hükmeder. Üçüncü üç saatinde alemi doyurur, mahlukatın rızıklarını verir. Son üç saatinde de oturur ve balıklarla oynar. 

2. Allah haylazlıktan, sinirlenmekten ve yalandan masum değildir. 

3. Yahudilerin ruhları Allah'ın ruhundan gelir. Yahudi olmayanların ruhları ise pis ruhtandır. 

4. Yahudiler müstesna olmak üzere insanlar erkeklerin nutfelerinden yaratılmıştır. Ecnebiler (Yahudi olmayanlar) hayvan suretinde yaratılmaları gerekirken, insan suretinde yaratılmışlardır ki Yahudilere layıkıyla hizmet etsinler. Çünkü dünya Yahudiler için yaratılmıştır. 

5. Yahudiler, Allah indinde çoğu meleklerden daha muteberdir. 

6. Eğer Yahudiler yaratılmasaydı toprağın bereketi yok olurdu ve ne yağmurlar ve ne de güneş yaratılırdı.(Hakikat-ul Yehud, sayfa-16) 

Bu ve bunun gibi batıl bir inanca sahip olan Yahudilerin, hakiki ehli kitap ve ehli tevhit oldukları nasıl iddia edilebilir? Yahudilerin Cennete gireceklerini ve o dinin hak bir din olduğunu iddia eden sözde aydınlar(!) inançlarını bir daha gözden geçirsinler. Alem-i İslam'ın başına bela olan bu milleti Müslümanlara hoş göstermesinler. Batıl davalarında ısrarlarının Müslümanlara karşı bir hainlik olduklarını bilsinler...

HASBİHALDE BULUŞMAK ÜMİDİYLE
Partilerin kesinleşmiş aday listeleri bugün  saat:17.00 itibariyle YSK'ya verileceğinden; her Pazartesi yayınladığımız "HASBİHAL" yazımı; Allah'dan bir mani çıkmazsa yarın yayınlayacağım. Mazur görmeniz ümidiyle...

Fiemanillah