dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2439.6
  • BIST
    9717.13
  • BTC
    63485.14$

KURSAĞINDA KALSIN...

09 Temmuz 2018, Pazartesi 08:32

 

Allah'ım, Turgut Özal Üniversitesine rektör olabilmek için her türlü illüzyona ve iftiraya müracaat eden müfterinin bu ihtirasını kursağında bırak. Bin bir türlü h'ile ve hud'aya müracaat eden yardımcılarını(!) onun aleyhine çevir. Şeytanı bile hayrette bırakan bu ye'cüc ve me'cüc taifesinin şu ana kadar yaptıkları bütün illegal işleri ayyuka çıkar. Onları ıslah eyle, Islah olmayanları ise başımızdan def edip planlarını kendi aleyhlerine çevir. Amin...

ONLAR ZATEN MÜTEVAZI(!)
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti teşkilatına “tevazu” uyarısı yapmıştı. 24 Haziran seçimlerinden sonra kendisine gelen raporlarda eleştiriler olduğunu ve vatandaşın tevazu aradığını ifade eden Erdoğan, “Bizi yücelten tevazumuz olmuştur. Eğer biz bu tevazuyu kaybettiysek işte bu açık net puan kaybına da neden olmuştur” diye de eklemişti.

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındaki Cumhurbaşkanının şu ifadelerinin Malatya'daki muhatabı kim?

Malatyalı hangi AK Partili Milletvekili, Belediye Başkanı veya ilçe Başkanı mezkur ikazı üzerine alacak?

Bu ikazın Malatya'ya yansıması nasıl olacak?

Daha öz bir ifade ile:

AK Parti'nin Malatya'daki temsilcileri, Cumhurbaşkanının “tevazu” vurgusunu nasıl yorumlayacak? Diye kendi kendime sorduğum sorulara verdiğim cevap: “Oralı bile olmamışlardır. Zaten kendilerini dünyanın en mütevazıları(!) olarak görüyorlar” şeklinde oldu.

14 PUANLIK DÜŞÜŞ BİZE PAHALIYA PATLAYACAK...

Malatya'da AK Parti'nin kaybettiği “on dört” puanlık kayıptan ötürü bu gün açıklanması beklenen kabinede Malatyalı bir “Bakanın” olacağına ihtimal vermiyorum.

BU LİSTE ALTIYI ZORLARDI
24 Haziran seçimlerinde Malatya'da AK Parti kimleri aday gösterseydi başarılı olurdu? Diye bir soruya “müşterek” cevabımız: Bülent Tüfenkci, Sami Er, İbrahim Gezer, Ramazan Özdemir ve Bayram Taşkın şeklinde oldu. Hatta bir diğer arkadaş şu şekilde cevap verdi: “Ağabey liste bu şekilde olsaydı AK Parti Malatya'da altıyı zorlardı

O ARTIK “GÜÇLÜ” PATRON DEĞİL...
Malatya'da yıllık 300 milyon ciro yaptığı halde zarar ettiği iddia edilen Esenlik A.Ş'nin başında bulunan Hulusi Poyraz'ın, eski hakimiyetini kaybettiğini sevinerek öğrendim. MESTON'un başına geçen Hulusi Poyraz; bana göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “tevazu” vurgusundan en ziyade nasiplenmesi lazım gelen kişilerin başında geliyor.

VASİP ŞAHİN İÇİŞLERİ BAKANI MI OLUYOR?
Malatya'da evvela Pütürge kaymakamı, sonrasında ise Malatya Valisi olan İstanbul Valisi Vasip Şahin'in “İçişleri Bakanı” olacağı söyleniyor. Eğer bu iddia doğruysa; Vasip Şahin'in Malatya'ya bir nebzede olsa faydasının olacağı kanaatindeyim...

DÖRT İSMİ ASLA UNUTMAYIN...
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkartılan 701 sayılı kanun hükmünde kararname (KHK) ile çeşitli kurumlarda görev yapan 18 bin 632 personel kamudan ihraç edildi. Çıkartılan bu KHK'nın Malatya'ya da yansıması oldu. Merak ettiğim konu şu; Eğer şuanda Mustafa Toprak Malatya Valisi, Vedat Yılmaz Battalgazi Kaymakamı, Ergün Yılmaz Başsavcı ve Ferhat Sinanoğlu Kale Kaymakamı olsaydı; Malatya'da çalışan kamu personeli kalır mıydı?

 

YAZIIIIIIIIIIIII

BOLİS, LAVRENS ve FETÖ...
(Akşam gazetesindeki köşe yazım)

Onlar FETÖ'nün farklı versiyonu...

Din-i Mübin-i İslam'ı bozmak isteyenlerin takip ettikleri hil'le ve hud'a'nın asırlardır aynı olması “E tevâsav bihî” yani: “Geçmişten bir tavsiyemi aldılar” (Zariyat 53) ayetinde açık bir şekilde beyan edilmektedir.

Vahyin nurunu söndürmek isteyenlerin suretleri tarih boyunca değişse de, esas itibariyle aynı metodu takip etmeleri; biri diğerinin varisi olduğunu açık bir şekilde göstermektedir. Evet, geçmiş geleceğin aynasıdır. Bu sırdan dolayı Kur'an geçmiş ümmetlerin kıssalarını anlatırken ayna gibi geleceği gösterir ve gelecek nesillere ikaz ve tavsiyelerde bulunur.

Peygamberimizin (asm) “Süfyan” diye haber verdiği ihbarın, sadece FETÖ'den ibaret olduğu yanlışına düşülmesin. İslam âleminde kendini gizleyip, Kitap ve sünneti tahrif etmeye yeltenenleri saklayan sır perdesini aralamak isterseniz, aşağıdaki hadise size ışık tutacaktır. O zaman malum olacak ki; nice şeyh, hoca ve âlim kılıklı Süfyaniler, Allah'ın nurunu söndürmek için var güçleriyle çalışıyorlar…

Nisa Suresi'nin 171'nci ayetinin tefsiri sadedinde, Kurtubi'de geçen ve günümüze ışık tutan gelecek tarihi olay, şu şekilde nakledilmektedir.

Detayları gelecek linkte görebilirsiniz:

https://www.aksam.com.tr/pazar/onlar-fetonun-farkli-versiyonu/haber-752378

Selam ve dua ile
Fiemanillah