dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2393.4
  • BIST
    10272.67
  • BTC
    62754.394$

Malatya’nın Yöneticileri ve Sonu Gelmez Kavgaları!

23 Nisan 2024, Salı 14:57
Malatya’nın Yöneticileri ve Sonu Gelmez Kavgaları!

Sevgili okurlarım, bugün yine dikkat çeken, yine ibretlik bir durumdan bahsedeceğiz. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlar değişiyor ama marifetler aynı kalıyor! İşte size taze taze bir örnek: Sami Er, daha makamının tozunu silmeden selefi Selahattin Gürkan’ı topa tuttu. Ne mi dedi? “Belediyenin kasası tam 17 milyar borçla doldurulmuş!” diye bağırdı.

Daha dün gibi hatırlıyoruz, Gürkan da aynı türden bir giriş yapmıştı. Öncekiler Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polat’a “Siz bu belediyeyi borç batağına sürüklediniz!” diye çıkışmıştı. Ve şimdi, Gürkan’ın yerine geçen Sami Er, aynı senaryonun yeni başrol oyuncusu. Ne demiş atalarımız? “Çalma kapıyı, çalarlar kapını…” İşte tam da bu!

Ve ne oldu dersiniz? Selahattin Gürkan sessiz mi kaldı? Elbette ki hayır! Hemen cephesinden bir video fırlattı, sosyal medyada “Bu borç rakamları palavra! Bana iftira atıyorlar!” diye isyan etti. Yani Malatya siyaseti yine kısır döngülerle dolu.

Şimdi soruyorum size: Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? İkisi de aynı partiden, ikisi de aynı makama talip. Bu nasıl bir siyaset tarzı, bu nasıl bir yönetim anlayışı? Malatya’nın gerçek sorunlarına kim eğilecek? İşsizlik, göç, ekonomik durgunluk hepsi beklerken, onlar makam kavgasında!

Bakın, Gürkan koltuğunu kaybetti; neden? Çünkü rakiplerini düşman ilan etmekle meşguldü. Şimdi Sami Er aynı yolda. Acaba o da sonunu düşünüyor mu? Yeni başkanımız, umarım kısa sürede aklını başına toplar. Çünkü bu kavga gürültü ile Malatya yürümez.

Ah, Malatya, senin bu talihsiz yöneticilerden çektiğin ne? Değerli Malatyalılar, bir sonraki seçimde sandık başına gittiğinizde unutmayın; bu kısır döngüyü kırmanın yolu sizin elinizde. Şu kavga dolu politikaya artık bir son verin. Şehriniz için, geleceğiniz için sağduyulu ve iş bilen insanları seçin.

Şunu unutmayın: gerçek liderlik, rakipleriyle kavga ederek değil, sorunları çözerek gösterilir. Sami Er ve Selahattin Gürkan, lütfen bu basit gerçeği hatırlayın ve Malatya’nın gerçek gündemine dönün! Yoksa tarih sizi de unutur, gider. Hadi, gösterin gerçek liderliği!
 

Yorumlar

  • yorum avatar
    Hakkı
    23-04-2024 23:54

    Selahattin Gürkan isbat etsin o zaman versin mahkemeye çağırsınlar müfettiş ak kara belli olsun kim yalan söylüyorsa

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.