dore okulları
Malatya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.27
  • EURO
    34.89
  • ALTIN
    2434.2
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62832.82$

VALİ KRİPTO OLURSA...?!

03 Nisan 2017, Pazartesi 05:06

KRİPTO”LARIN SONU YAKIN 

Referandum tarihi olan 16 Nisan'dan sonra kendini gizlediğini sanan üst düzey bürokratlardan kripto FETÖ'cülerin ayıklanacağını artık sağır sultan bile duydu. Hatta bu kripto FETÖ'cülerin arasında beş tane vali ile çok sayıda vali yardımcısının da olduğu söyleniyor. (Zaten millet bunların kim olduğunu biliyor ya da tahmin ediyor) 

Kripto FETÖ'cülerin kendilerini gizlemek ve makamlarını muhafaza etmek için; her türlü hi'le ve hud'aya tenezzül ettiği aşikâr. Mesela; personel açığa alma konusunda kimse ellerine su dökemez. İhraç etme konusunda çok mahirdirler. FETÖ belasının başındaki şahsa en çok bunlar küfreder. Bütün bu icraatlarını da FETÖ'yle mücadele” olarak gösterme gayretindedirler.  

HUZUR OPERASYONLARI HUZUR VERMİYOR!.. 

"Kanlı Kanalboyukatliamı”ndan sonra Malatya'daki huzur operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Binlerce insanın GBT (Genel Bilgi Taramaları)'lerine bakılıyor. Bıçak, ateşli silah ve uyuşturucu gibi ne varsa hepsi toplanıyor. “Maşallah” diyelim de nazar değmesin. Küçük nokta(!) dikkatlerden kaçıyor zannımca. “Fahri Kayhan'ı, Kanalboyu'nu, Cezmi Kartay'ı  ve daha birçok yeri haraca bağlayan çete sürüsünden doğru dürüst kimse yakalanmıyor.” şeklinde haberler geliyor kulağıma. Pirinç ile taşın bir birinden ayıklanamadığı iddiaları var. Evine ekmek götürmenin hesabını yapan esnaf, “Böyle bir olumsuzlukla karşılaşırmıyım?” endişesiyaşıyor. Ben de “Yapılan huzur operasyonları neden huzur vermiyor?diye soruyorum. 

BEN DEMOKRASİ DÜŞMANIYIM!.. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın dikkatimi çeken özelliklerinden biri “Burbery” markasına olan düşkünlüğüdür. Diğer dikkatimi ve tepkimi çeken özelliği ise konuşmalarındaki “Demokrasi vurgusudur. Bu ülkede fikir ve inanç hürriyeti varsa ki “Var” diye biliyorum. İfade özgürlüğü hakkımı kullanarak diyorum ki: Benim inancıma demokrasi kelimesi aykırıdır. Hatta buradan “Demokrasi düşmanı” olduğumu ilan ediyorum. 

 

FEYZİOĞLU “HAYIR KAMPANYASI” YÜRÜTMÜYOR MU? 

Geçtiğimiz günlerde Malatya'ya gelen  Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, 16 Nisan referandumu için evet ya da hayır noktasında kampanya yürütmediklerini söyledi. İyi de sayın başkan, Barolar Birliği'nin yayınladığı raporu okuyan ve fazlaca dikkatli bakmayan biri bile sizin hayır kampanyası yürüttüğünüzü görebilir. Milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz?  

 

ERKOÇ, GÜNDEMİN BİR HAYLİ GERİSİNDE KALIYOR 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mart ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. MTSOBaşkanı Hasan Hüseyin Erkoç toplantıda "Hollanda, Almanya ve İsviçre'de yaşanan skandalları kınayarak, "Hollanda hükümetinin Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağına iniş izni vermemesi ve ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam Başkonsolosluğu'na geçmesini engellemesini kınıyorum." dedi. İyi de Sayın Başkan; Hollanda, Almanya, İsviçre konuları bayatladı. Neden biraz daha güncel konulara girmiyorsunuz? Mesela, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Malatya'lı. Kendisine birkaç tane proje sunup, Malatya'nın hayrına bir şeyler için çalışsanız fena mı olur?  

 

MEHMET AYHAN DA SERİYE BAĞLAMIŞ… 

Spor yazarımız Mehmet Ayhan; Yeni Malatyaspor işi seriye bağlayınca, yazdığı köşe yazısı için atacağı başlıkları seriye bağlamış. İşte o başlıklar: 

İstanbul'da 4x4'lük Yeni Malatya 

İstanbul'daki ‘Doğu derbisi' Yeni Malatyaspor'un 

Yeni Malatyaspor, Gakkoş'a da geçit vermedi 

Yeni Malatyaspor, İstanbul'da pürneşe 

Yeni Malatyaspor, İstanbul'da tutulmuyor 

Yeni Malatyaspor'a yan bakılmıyor 

Evkur Yeni Malatyaspor'dan7'de 6 

 

TEDBİR ALINSAYDI YA!.. 

Derbi mücadelesinin akabinde Darende'de yaşanan olumsuz hadiseler herkesi derinde üzmüştür. Üzüldük üzülmesine de bu olumsuzluklar yaşanmadan önce tedbirler alınsa daha iyi olmaz mıydı? 

 

PÜTÜRGE'DE JET MİTİNG, BÜYÜK KALABALIK VE YORUM… 

AK Parti'nin aldığı karar doğrultusunda 24 saat gibi kısa bir zamanda Pütürge'de miting yapılacakmış. AK Parti Pütürge ilçe teşkilatının 24 saatlik çalışması neticesinde aldığım bilgi doğrultusunda 3 bin 700 civarında kişi mitinge katıldı. Pütürge İlçe Başkanı Mikail Sülük bu durumu “Referandumda %98 evet” olarak yorumluyor.  

 

EKİBİNİ AYAKTA ALKIŞLADI 

Bir Ramazan hoca gitse bile arkasında nice Ramazan hocalar gelir. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Kliniği'nde ilk kez uygulanan yöntemle 74 yaşındaki Makbule Korkmaz yeni kalp kapakçığına kavuştu. Yaklaşık 2 saat süren ve başarılı geçen bir operasyonun ardından, Prof. Dr. Hasan Pekdemir ve ekibi birbirlerini alkışlayarak kutlama yaptı. Saygıdeğer hocamı ve ekibini can-ı gönülden tebrik ederim. 

Fiemanillah