dore okulları
Malatya
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    35.01
  • ALTIN
    2436.2
  • BIST
    9810.96
  • BTC
    63646.88$

Bir Oy Erdoğan'a Diğer Oy Kime!?.

27 Nisan 2023, Perşembe 09:45
Bir Oy Erdoğan'a Diğer Oy Kime!?.

Bir Müslüman, kendi yaşantısıyla devletin başındakilerin yaşantısını aynı kefede değerlendiremez ve bir tutamaz. Kişi ferddir, söylediklerini veya yaptıkklarının aynısını iktidarda olandan isteyemez. Bazen iktidar olup muktedir olmamak da vardır. İktidar, her zaman entrikalarla dolu bir yerdir. İktidar, tam bir savaş meydanıdır. İktidardakilerin ülkeye ve millete hizmetlerine bakılır.

Bugün iktidardakilerin günahlarına bakarak karar verirsek, korkarım ki bu hataların bedelini millet olarak, devlet olarak yine bizler öderiz. Tek endişem budur!..

Bugün iki kişi arasında bir seçim var;
Biri solcu, inançsız, camide görmediğimiz, iftarı beraber açmadığımız, hatta camide cenazesini kaldırmayan, ama seçim öncesinde aleviyim ben de müslümanım diyen, daha dün kardeşlerimden 5 bin beş yüz kişinin katili olan ideolojinin safında ve başında!. Diğeri ise müslüman, hatası var, eksiği var, kusuru var, ama ülkesine hizmet etmiş, ihanet etmemiş, alemi islama nefes aldırmış, müslümanların siyaseten arkasından gittiği, alimlerin desteklediği, kaybı belki bize çok şeye mal olacak biri...

Şimdi bu durumda ben nasıl karşıyı, katillerimin tarafını tutarım!? Ben hâlâ onların mağduruyum. 28 Şubatı onlar yapmadı mı!?. İliklerimize kadar zulmetmediler mi bize!?. Seksen yıl islam ile savaşmadılar mı!?. Müslümanları darağacında salandırmadılar mı!?.
Bugün mü bizimle barışıyorlar!?. Seçimden önce mavi boncuk, seçimden sonra irtica, zulüm!. Ben bana ve inancıma yapılan zulümleri ve bunların temsilcilerini asla unutmam!. Özür dileser de unutmam!. Elbette özür dilemek erdemdir. Ama bu demek değildir ki bu özürden sonra bende gidip kucaklarına oturacağım, oyumu onlara vereceğim!.
İktidara geldikleri günden beri desteklediklerimin hatalarını söylemiş, uyarmış ve yazmışım. Sandık günü ise onların karşısındakilere bakarım. Onlar daha mı müslümanlar!? Daha mı âdiller!? Daha mı devletçiler!? İktidara gelirlerse ülke daha mı iyi olacak!?. 
Düşünüyorum, kocamaaan HAYIR diyorum.
O zaman!?..
O zaman sıtma da olsa mevcuda razı olacağım. Bu ülkede islam devlet düzeni Allah'ın şeriatı yok ki!. Halife seçmiyoruz ki!.
Laik sistemde Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bu durumda Müslümanın tırnağını kemalistlere komonistlere, birbirine benzemezlere, ingiltere'den 300 milyar dolar getireceklere değişmem!..

Meseleye böyle bakıyorum. Gönüllere böyle sesleniyorum. Mevzuyu böyle görüyorum. 
Yıllardır iktidarın hatalarına değindim, muhalefet oldum. Hatalara yanlışlara her zaman ve her yerde nasıl karşı çıktığımı biliyorsunuz!. Ama 14 Mayıs bu hatalara bakma günü değildir, büyük fotoğrafa bakma günüdür. 

Bugün toz pembe vaatlerde bulunanları 80 yıl denedik. Hayrını gördük mü!?..
Yok efendim onlar temizler, onlar çalmamış, çırpmamış, rüşvet almamış, sicilleri temizmiş!. 
Peki ya bunlar 22 yıldır ne zaman o imkanı buldular da yapmadılar!?. İktidara geldiklerinde yapmayacaklarının garantisi nedir!?. 80 yıllık iktidarlarında âlasını yaptılar. Ülkeyi de milleti de permeperişan ettiler!.

Bugün seçimden seçime kadar eleştirdiğimiz tarafları bırakıyoruz. Onların sırası geçti. Kârını zararını ahirette göreceğiz. Şimdi sıra sandıkta. Karşı tarafta olanlara bakıyoruz; Allah aşkına bize yakın olan birini söyler misiniz?..

Ben Müslümanı tercih ediyorum. Kişisel hataları kendilerini bağlar. Yaptıklarına bakıyorum, inancına bakıyorum, milliliğine bakıyorum, hatalarıyla, kusurlarıyla yine de en iyisi Recep Tayyip ERDOĞAN'IN mevcut iktidarıdır!. Onların kötü taraflarının suçlusu da sistemdir. Sistemi değiştirin sonra gelin neler yapacağımızı, kime oy verip vermeyeceğimizi size söyleyeyim. Ama bu sistemde, bu düzende, bu şartlarda Recep Tayyip ERDOĞAN'DAN iyisi yoktur. 

Siz O'na islam devletini teslim etmediniz!. Siz O'na dünyada itibarı olan bir devlet teslim etmediniz!. Siz O'na gelişmiş bir ülke teslim etmediniz!. Siz O'na iyi bir ekonomi de teslim etmediniz!. Ama bugün kullandığımız her şeyde, gittiğiniz her yerde, baktığımız her şeyde O'nun parmak izi var. 

Okula gidiyorsunuz O yapmış. Hastaneye gidiyorsunuz O yapmış. Tünelden viyadükten geçiyorsunuz O yapmış. Denizin üstünden geçiyorsunuz O yapmış. Boğazın altından geçiyorsunuz O yapmış. Hızlı trene biliyorsunuz O yapmış. Tankı O yapmış. Helikopteri O yapmış. İnsansız hava araçlarını, İha'yı, Siha'yı O yapmış. Kızıl Elmayı O yapmış. Milli uçağımızı O yapmış. İlk yerli ve Milli otomobili O yapmış. Dünyada ilk siha gemisini O yapmış!. Denizlerde doğalgaz arama gemilerini O yapmış. Karadeniz gazını O getirip şebekeye bağlamış. İndiğiniz havalimanını O yapmış. Otoban yolları O yapmış. 86 yıllık Ayasofya esaretini O bitirip yeniden cami olarak hizmete açmış. Yüz yıl sonra Taksim meydanına hayalimiz olan camiyi O yapmış. Nereye kafanızı çevirirseniz O'nun eserlerini görüyorsunuz. 
O ne yapmamış ki!..

Keşke 80 yıllık iktidarlarından bir şeyler olsaydı da, bugün insanlar görüp kıyas yapsalardı!.

33 yıldır uluslararsı seyahatler yapıyorum. Pasaportumuzun dahi kıymeti yoktu. Üçüncü dünya ülkelerine bile vize alamıyorduk!. Şimdi dünyanın en kıymetli pasaportu oldu. Yüz elliye yakın ülkeye bordo pasaport ile elimizi kolumuzu sallayarak gidiyoruz.
Daha ne istiyoruz!?.
Belamızı mı!?..
O'nun bugüne kadar yaptıklarını millete vaatlerde bulunanlar, hayal bile edemezler!.

At gözlüğü takmış körler, tiktokçu insan müsveddeleri, sosyal medya maymunları, bu ülkede daha ikinci bir şehre seyahat etmemiş zavallılar, yapılanları görmüyorlarmış!. 

Güneş balçıkla sıvanmaz!.
Canımızdan doğan, aileleri olarak söz geçiremediğimiz o asi, hedefi olmayan, bir halta yaramayan instagram çocuklarımızla Erdoğan'ı devirme hesabını yapıyorlarmış!.
Cehenneme kadar yolunuz var!..
Bir gün o çocukları da bu topluma, insanlığa ve bu ülkeye kazandıracağız inşaallah. Sizin çocuklarınızı da kurtaracağız. O gençlerin çoğu yine doğru tarafa oyunu verecektir.

Bunun için Recep Tayyip ERDOĞAN'A bir oy, bu ülkenin geleceği, insanlığın kurtuluş reçetesi olan Milli Görüşün temsilcisi Yeniden Refah Partisine bir oy vereceğiz. Böyle yapacağız ki önce Erdoğan'ı kurtaralım, sonra da Ak Partiyi, Ak yüreklileri ve bu ülkeyi. 

Bu seçim gerçekten bir beka seçimidir. Türkiye ile İngiltere'nin seçimidir. Haç ile Hilalin seçimidir. Tek kabahati Müslüman olmak olan Recep Tayyip ERDOĞAN'I iktidardan indirme seçimidir. Körün görmesini sağlayamayız, sağıra işittiremeyiz, ama bunu bu halka anlatacağız, anlatacağız, ANLATACAĞIZ...

Fi Emanillah…

Ebuzer AYDIN
“Ey Kalemim! Bir Gün Doğru Bildiklerini Yazmazsan, Kolumla Beraber Kırar Atarım Seni”