dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.32
  • EURO
    35.08
  • ALTIN
    2282.2
  • BIST
    9021.2
  • BTC
    70668.57$

En iyiye, en güzele...

05 Ocak 2023, Perşembe 12:35
En iyiye, en güzele...

Marky Medya ve Ajans Grubu’nun bir yayın organı olan Malatya Time, büyük özveri ve özenle hazırlanıyor. Daima iyiyi, güzeli ve sizlere layık olanı yayınlama gayretinde olduk. Maliyetlerin tavan yaptığı ve piyasa koşullarının her geçen gün zor hale geldiği bir ortamda, kaliteden taviz vermeyerek Malatyamıza yakışır bir dergiyi çıkarmanın haklı gururu var bizlerde!.. 

Dünyanın en kaliteli baskı sistemi olan H-UV yöntemiyle tabettiğimiz dergimiz, okuyucularıyla ücretsiz bir şekilde buluşuyor. Büyük azim ve gayret sarf ederek ortaya çıkardığımız bu çalışma, Malatya dışında ücretsiz bir şekilde kargo-kurye yöntemiyle dağıtılıyor. Malatya’da ise özellikle tahsis ettiğimiz personelle, başta kurumlarımız olmak üzere; bütün iş yerlerine tek tek elden dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Malatya Time Dergisi’ni çıkartmamızın en önemli sebebi, dejenere olmuş bir toplum görüntüsü verdiğimiz bu günlerde; Amacımız, Malatya kültürümüzü, bâhusus bizi biz yapan unuttuğumuz bütün değerleri, der-hatır ettirerek tarihe not düşmektir. “Söz uçar, yazı kalır” misali, arşiv niteliği taşıyan bu dergi için büyük bir hassasiyetiyle çalışıyoruz.

“Mükemmelliği aramanın sonu yoktur.” düsturuyla hareket eden bizler, yaptığımız her çalışmanın akabinde, geriye dönüp bakıyor ve eksikliklerimizi veya fazlalıklarımızı görerek, daha iyisini bulmak için fikir teatisi yapıp, daha sonraki çalışmalarımıza yansıtma stratejisiyle hareket ediyoruz.

Evet bu dergi, sizin yani Malatya’nın dergisidir. Onun için, gözümüzden kaçan aksaklık ve eksiklikleri bize bildirirseniz, “Çorbadaki tuz” misali katkıda bulunmuş olursunuz.

Çalışmamızda emeği geçen mesai arkadaşlarımı hassaten tebrik ediyorum. 

Hep birlikte, nice güzelliklere ulaşmak temennisiyle, kalın sağlıcakla!..

 

KAYNAK: MALATYA TİME DERGİSİ

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.