dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.53
  • EURO
    34.94
  • ALTIN
    2431.7
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62559.79$

Sadıkoğlu "Asbest" derken, kime göz kırpıyor?..

16 Ekim 2023, Pazartesi 12:45
Sadıkoğlu "Asbest" derken, kime göz kırpıyor?..

 

-Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, görevini bırakıp “gazeteciliğe” mi soyundu?

-Sadıkoğlu’nun sosyal medyadan vermeye çalıştığı “subliminal mesajlar” neydi?

-Sadıkoğlu, “Düşmanımın düşmanı dostumdur” sözünün hakkını nasıl vermeye çalıştı?

-Sadıkoğlu, “Ak Partili yetkililere” mi üstü kapalı mesaj verdi?

-Gürkan mı?.. Çalık mı?..

-“Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla” alakalı olarak öne çıkan iki isim hangileri?

-Malatya’daki ağır hasarlı binaların yıkımlarıyla ilgili “iddialar”ı yazmaktan vazgeçmiyorum! 

-“Beklenen valilik açıklaması” neden hâlâ gelmedi?

-Buradan, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya sesleniyorum! “Lütfen gereğini yapın”

-Emniyet, neden tedbir almadı?.. 

-Kentte konvoy olacaksa, emniyetin güzergah üzerinde, tedbir alması gerekmez mi?

-Ak Parti İl Başkanı neden tepki koymadı?

-Fiskos Masasında ne var? 

-Haftanın karikatüründe ne var?

-Laf Ebesini okumadan geçmeyin!
 

***

Geçtiğimiz günlerde, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Söz konusu paylaşımda, Sadıkoğlu’nun “meddah” bir “konuşması” vardı. Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun “temsil ettiği kuruluş”la, “şehrin ticareti”yle veya “esnafın kazancı”yla alakalı olmayan bu video, aslında bir “gazetecilik” konusuydu... 

Malatya’daki yıkım çalışmalarıyla ilgili kaleme aldığım bir yazıyı hatırlarsınız. O yazıda yıkım ve ayrıştırmayla ilgili meseleden bahsederken, Malatyalıların maruz kaldığı “asbestli toz bulutları”ndan bahsetmiştim. Asbesti anlatırken de yıkımlardaki özensizlik sebebiyle, Malatyalıların büyük sağlık problemleri yaşayabileceğine dikkat çekmiştim. Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun da yayınladığı videonun muhtevası, “feodal bir karekter”le, tam da bahsettiğim konulardan oluşuyordu. 

MTSO Başkanı Sadıkoğlu, söz konusu videosunda “Burası İnönü Caddesi, şehrimizin en ana caddesi. Tozunu dumanını hep birlikte teneffüs ediyoruz. Bir sürü insanın, kanser olacağını belirtmek istiyorum. ‘Şehir düzeldi bir şey yok…’ deyip, bugün tam sekiz aydır bir çivi çakmayanlar, İmaj oluşturup bu toza bir su dökmeyi bile beceremiyorsa, bu şehirde bu işi yapabilecek nitelikli insanlara ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor. Özellikle yetkililere sesleniyoruz! Bu toz da dumanda, halkı perişan etmelerini arzu etmiyoruz. Bu reva değildir. Şehirde herkes işini gücünü yapsın…” ifadelerini kullanıyordu. 

Videoyu sonuna kadar büyük bir dikkatle izledim. Dolayısıyla, verilmek istenen mesajı da gayet iyi anladığım kanaatindeyim. “Bugün tam sekiz aydır bir çivi çakmayanlar imaj oluşturup, bu toza bir su dökmeyi bile beceremiyorsa, bu şehirde bu işi yapabilecek nitelikli insanlara ihtiyacımızın olduğunu gösteriyor…” cümlesinde, subliminal mesajlar olduğunu düşünüyorum. Bu düşüncemde haklı olduğumu da yakın zamanda göreceğimize kaniyim. Ata Sadıkoğlu’nun “Sekiz aydır bir çivi çakmayan” cümlesinde muradının, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan olduğu gün gibi aşikardır. Ayrıca “Bu işi yapabilecek nitelikli insan…”dan muradın da, Öznur Çalık olduğu sonucunu çıkarmamak için, siyasi havayı teneffüs etmemiş olmamız gerekir.   

“Mezkur cümlelerden bu sonuçları nasıl çıkardın? Neden Öznur Çalık? Neden Selahattin Gürkan?” şeklinde sorular sorduğunuzu duyar gibiyim. İşte o soruların cevapları: 

1- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın son seçimlerinde, Sadıkoğlu’nun en büyük destekçilerinden biri Öznur Çalık’tı. 

2- Sadıkoğlu, aynı seçimin akabindeki zafer konuşmasında(!), kendisine düşman bellediği Selahattin Gürkan’ı da hedef tahtasına oturtmuştu.

Çalık ve Gürkan’ı “birbirlerine düşman” gördüğüne inandığım Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun, “Düşmanımın düşmanı dostumdur” sözünün hakkını verme gayretinde olduğunu söylememe gerek yok sanırım.

Hülasa-i kelam; Sadıkoğlu, yayınladığı bu mesajla, Ak Partili yetkililere üstü kapalı bir şekilde mesaj vererek, Selahattin Gürkan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden “azlini” istiyor ve istemeye de devam edecek…

GÜRKAN MI?.. ÇALIK MI?..

Önümüzde bir yerel seçim var. Dolayısıyla dost meclislerinde de bol bol bu konuyla alakalı sohbetler oluyor. Yine bir mecliste konu dönüp dolaşıp yerel seçimlere geldi. Büyükşehir Belediye Başkanlığıyla alakalı olarak iki ismin ön plana çıktığını görüyoruz. Bu isimler de malum-u i’lam nevinden mevcut başkan Selahattin Gürkan ve Öznur Çalık’tır.  

Haliyle “Neden bu iki isim?” şeklinde bir soru yönelttim muhataplarıma. Aldığım cevap “Deprem görmüş bu şehri ayağa kaldıracak belediye başkanının, yukarıyla bağlantılar sağlaması, sözünün geçerli olması ve bakanlıklar nezdinde etkisinin olması gerekir. Ki kurumlar üzerinde etkili olup, Cumhurbaşkanı’nın da teveccühüne mazhar olsun…” şeklindeydi.

Aldığım cevabı biraz da ben detaylandırayım. Böyle biri, iyi bir ekip kurup, istediği kurumdan istediği kişiyi çekebilir. Böylelikle, herhangi bir kuruma gelen ve çalışan kişilerin, kendilerini yükseltebilme fırsatı da doğar. Böyle bir kişi gelirse, “Ben, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne gidersem, orada kendimi ispatlarım. İleride müdür veya müdür yardımcısı olurum. Şansım artar. Daire başkanı olmam, işten bile değil…” der.

Gerçekten de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na namzet iki kişinin de, yukarıda saydığım özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Bu iki kişiden herhangi birinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda sakil durmayacağı da aşikârdır. 

Yıkılmış, talan edilmiş, yağmalanmış, darma dağın olmuş bir şehirde, valiliği, emniyeti, jandarmayı ve hepsinin üstünde devleti ayağa kaldıracak güçte birinin belediye başkanlığı görevinde olmasının elzem olduğunu görmemek için, akli melekelerini yitirmek gerekir.

VALİLİK AÇIKLAMASINI, HALEN BEKLİYORUZ!..

Malatya’daki ağır hasarlı binaların yıkımlarıyla ilgili “iddialar”ı bir kaç kez yazdım. Ancak ne YİKOB’dan, ne de Valilik’ten herhangi bir açıklama gelmiş değil. Geçen hafta “Sükut ikrardan gelir” sözünü hatırlatmıştım. İddialara cevap verilmiyor olması, YİKOB’la ilgili “simsarlık” iddialarının doğruluğuna daha çok inanmamı sağlıyor maalesef. 

Konuyla ilgili hemen her gün yeni şikayetler alıyorum. Mesela vatandaş diyor ki;Geldi hafriyatın yarısını bıraktı. Geride kalanını kaldırmadı… veya  “Geldi kendine yarayanı götürdü…”  Belediyeye “Adam hafriyatın yarısını burada bıraktı. Gelin buna ceza yazın…” diyenlere de denk geldim. Hatta bu durumu,Valiliğe, YİKOB’a şikayet edenler de var. 

Dün bir iddiaya daha denk geldim. Yıkım yapan firma yetkilisi “Kralı gelsin. Kimse bana ceza yazamaz! Ben böyle anlaştım. Ben böyle sözleşme yaptım.” diyormuş. 

Medyadan gördüğümüz kadarıyla Vali bey her gün bir yeri geziyor. Her gün bir başka köşeyi denetliyor. Ama ne hikmetse, valilik tarafından tek bir kelam edilmiyor. “Yıkım”larla, “moloz kaldırma”yla veya “yerinde ayrıştırma”yla ilgili tek kelam edilmedi maalesef. 

Hatırlanacağı üzere, geçen ay Yeşilevler’de patlatmayla yıkım gerçekleştirilmişti. O günden bugüne kadar, molozların kaldırılmasıyla ilgili bir çalışmaya denk gelmedim. 
Malatya’daki bu durumu, siyasilerimizin birbirleriyle olan kopukluğuna ve bürokratların da kimseye hesap vermemesine bağlıyorum. Koordinasyon bozukluğuna bir de basının duyarsızlığı ilave edilince, böylesine nahoş manzaralar ortaya çıkıyor. 

Tepkiler “duyulmuyor”, olumsuzluklar “görülmüyor”, sıkıntılar “hissedilmiyor”. 

Sonuç olarak, sayın Valimize yeniden sesleniyorum: Lütfen bu konularla ilgili bir açıklama yapın…

EMNİYET, NEDEN TEDBİR ALMADI?.. 

Siyonist İsrail, günlerdir Gazze’yi bombalıyor. Günlerdir milyonlarca Filistinli’ye eziyet ediliyor. Kadın-Çocuk demeden, onlarca Filistinli şehit edildi. Yüzlercesi de Siyonistin saldırısını bekliyor. Ülkemizi yönetenlerin üst perdeden kınama mesajları ve yaptığı görüşmeleri izliyoruz. Sade vatandaşın elindeki silah ise, sadece protesto gösterileri. O nümayiş ve protestoların bir kısmı da, Malatyamızda gerçekleşti. 

Günler öncesinden belediyenin arkasında mitingi olacağı, akabinde konvoy olacağı duyuruldu. Bütün sivil toplum kuruluşları ve siyasilerin destek vereceği açıklandı. Sonuç olarak, 10.000’e yakın insan, yüzlerce araçla geldi. Konvoy yapılacağı da söylendi. Tabiri yerindeyse, 3-5 tane polis gönderilmiş bu organizasyon için. Güvenlik alınmamıştı, hem konvoy için, hem de miting için. Konvoy olacaksa, emniyetin güzergah üzerinde, tedbir alması gerekmez mi? 

Bu arada bu yetersizliği gören ve orada bulunan, Ak Parti İl Başkanı’nın da tepki koyması gerekmez mi?

İhsan Koca ve İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak gibi milletvekilleri de oradaydı. Belediye başkanları ve diğer siyasiler de alandaydı. Bunların hepsi bu keşmekeşi görüp, tepki göstermeleri gerekiyordu.

FİSKOS MASASI 

- Battalgazi Belediye Başkanlığı için Pütürge’nin eski Belediye Başkanı Mehmet Polat, Ak Parti’den aday adayı olacakmış

- AFAD’ın Malatya’daki müdürü görevden alınacakmış.

- İnönü Üniversitesi’nde rektörlük için geri sayım başlamış.

- Muhafazakar kesim, Milli voleybolcu Melisa Vargas’ın Malatya’ya gelişinden rahatsızmış.

- Ak Partili, il ve ilçe belediye başkanlarının tamamı değişecekmiş.
 
- Pazar günü yapılan mitingde, Filistin Bayrağı taşıyanlar, Malatya Park AVM’ye alınmamış.

- Ak Parti, Mustafa Katipoğlu’na Doğanşehir Belediye Başkanlığı’nı teklif etmiş. Katipoğlu ise Yeşilyurt’u istiyormuş. 

- Aday adaylığı konusunda, Yeniden Refah Partisi’ne, Malatya’nın tüm ilçeleri için, yapılan müracaatlarda, yoğunluk yaşanıyormuş.

LAF EBESİ:

Ben yazacağım, bazıları kıskanacak. Onlar kıskanacak, ben yazmaya devam edeceğim. Sonrasında, üzerlerinde “bin bir defo” olduğu halde, bana itibar suikastı yapmaya yeltenecekler. Güya bununla etki alanımı azaltmaya çalışacaklar. Ben de durmayıp, yine yazacağım. Bre gafil beyinsizler. Ben odaklı düşüneceğinize, memleket odaklı düşünüp, bir şeye yaramak varken; sanki memlekette hiç bir şey olmamış gibi, ben odaklı yazmanız, sizin ilkesizliğinizi tescilliyor! Bunun farkında mısınız? 

Unutmayın!.. Altın, çamura düşmekle değerinden bir şey kaybetmez.

Selam ve dua ile
Fiemanillah

 

Yorumlar

  • yorum avatar
    Murat
    21-10-2023 10:11

    Sayın yazar, Öznur Çalık belediye başkanı olsa çok güzel olmaz mı? Ankara'da isterse çözemediği iş yok, ulaşamadığı kimse yok. Bu sebeple Malatya için çok ciddi kazanım olur.

  • yorum avatar
    Erhan
    17-10-2023 14:49

    AFADIN BAŞINA YİNE Adıyamanlı YADA Elazığlı BİRİNİ BULURLAR.

  • yorum avatar
    Nurhan
    17-10-2023 14:22

    Malatyanın herzaman kinden daha fazla liyakatli yöneticilere ihtiyacı var. Bunu düşünüp liyakatli, belediyecilik konusunda faydalı olacak isimlere şans verirler diye düşünüyorum.

  • yorum avatar
    Yasin
    17-10-2023 14:18

    Büyükşehir adayları için Öznur Çalık en mantıklı isim şuan. Tabi yeni isimler gelince yeniden değerlendirilebilir.

  • yorum avatar
    Emniyet tedbirleri yeterliydi.
    17-10-2023 08:41

    Pazar günü mitinge ben katıldım.üst araması yapılarak alana giriş yapıldı..miting alanı bariyerle çevrili..bariyerlerin arkasında ve ozellik le sahne arkasında her 3 metrede bir resmi polis vardı.ayrica tanıdığım için bir çok sivil polis vardı..konvoydan önce ve sonrasında resmi trafik polisleri gerekli güvenlik tedbirleri almıştı. Hatta konvoyun motorsikletli yunus polisi vardı.50 nin üzerinde resmi bir o kadar da sivil polis.vardi.üstelik..yeni emniyet müdürü terör kökenli.polis olsa niye polis var deniyor polis olmasa niye yok deniyor.bence yanlış istihbarat almışsınız. Mitingle ilgili paylaşımlara bakarsanız resmi polisleri görebilirsiniz. Polis dostu i. e.

  • yorum avatar
    Erkan
    16-10-2023 22:46

    Sanki reis sürpriz yapacak Malatya da farklı bir isimler gelecek belediye başkanlıklarına...

  • yorum avatar
    Üzeyir
    16-10-2023 21:48

    Osman Güder devam edecek mi aceba Adamın sesi çıkmıyor. Battalgazi de devam etse iyi olur. Yeterince reklam yapamadı adam güzel projeler bitirdi Battalgazi de.

  • yorum avatar
    Recep
    16-10-2023 21:43

    Anlamadığım neden mevcut bilinen isimler arasında seçim yapılıyor... Hiç mi yeni yüz yeni heves yeni potansiyel olacak isim yok? Bence yeni heyecanlar lazım Malatya siyasetine.

  • yorum avatar
    Mikail
    16-10-2023 21:03

    Malatya’ya bir Oğuzhan Sadıkoğlu lazım. Büyük şehir için de gayet iyi olurdu, zaten mevcut yöneticiler bir biri ile çelişiyor ve içten içe çatışıyor, durum böyleyken Malatya’ya çok fayda olacaklarını sanmıyorum.

  • yorum avatar
    Ankara'dan Bir Göz
    16-10-2023 16:45

    Malatya Büyükşehir için genel merkezde konuşulan 2 isim var ve yazinizdaki isimler onlar içerisinde yer almıyor. 1) B.T.2) S.E.

  • yorum avatar
    Şinasi
    16-10-2023 16:44

    Bence Reis Malatya da supriz yapacak. Son zamanlarda hem siyasette hem bürokrasi de konuşulan ismi yapmıyor. Konuşulmayan sürpriz bir isim ile büyükşehir de devam edilecek

  • yorum avatar
    Yiğit Mamsuroğlu
    16-10-2023 16:41

    Mustafa Katipoğlu belediyecilikte çok tecrübeli. Bir doğanşehirli olarak doğanşehir için bir kazanım olacağını düşünüyorum.

  • yorum avatar
    Selim
    16-10-2023 16:40

    Oğuzhan Ata Sadıkoğlu orada toz bulutlarını gostererek ve şehrin ana arterinin bile 8 ayda halen aynı durduğunu göstererek ticaretin bundan ne denli olumsuz etkileneceğini anlatmaya çalışıyor. Malatya'da AvM dışında hiçbir yerde ne geziliyor ne alışveriş yapılıyor. Tozu ayrı dert trafiği ayrı. Esnaflarda bu durumdan olumsuz etkileniyor.

  • yorum avatar
    Tamer
    16-10-2023 16:37

    Bence Selahattin Gürkan çok başarısız ve ekabir tavırları ile bunu da kabul etmiyor. Büyükşehirde değişim şart. Öznur Çalık da siyasette çok tecrübeli bir isim. İnşallah Öznur Çalık ile yola devam edilir.

  • yorum avatar
    El Hassan
    16-10-2023 16:30

    Malatya doğrudan yerelde nüfuzlu kimsenin tesiri altında kalınmadan bir süre belediye hizmetleri yönetilse daha verimli olur bence..O zaman kişiye göre değil mantığa göre projeler ortaya çıkar

  • yorum avatar
    Prof.
    16-10-2023 16:25

    Bu memleketten bir halt olmaz. Herkes menfaatçi geleceğe bir eserim olsun diyen yok.

  • yorum avatar
    Olcay
    16-10-2023 16:23

    Oğuzhan Sadıkoğlu belediye başkanı olsun bence memleketi düzeltecek potansiyeli var gibi. En azından yağmasa da gürlüyor. Diğer başkanlar da anca düğün dernek gezerler.

  • yorum avatar
    Remzi
    16-10-2023 15:42

    Gürkan ın şanssızlığı pandemiye depreme denk gelmiş olması ona rağmen oldukça iyi eser ortaya koyabildi..Kayısı ticaret merkezi vs...

  • yorum avatar
    Mehmet Yıldırım
    16-10-2023 15:29

    Bu ülkede Gazze bizim meselemiz değil diyen milyonlar da var. Bu yazınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Üstümüze düşeni hakkıyla yapma zamanı. Belki sadece kınama mesajları ya da mitingler yeterli değil, ancak en azından hangi tarafta olduğumuzu gösteriyoruz.

  • yorum avatar
    Numan Duran
    16-10-2023 15:25

    Karikatürler çok başarılı. Tebrik ederim

  • yorum avatar
    Necdet
    16-10-2023 15:24

    Murat Bey kaleminize sağlık. Yine nitelikli bir yazı okuduk

  • yorum avatar
    Yavuz
    16-10-2023 15:24

    Malatya'nın mevcut belediye başkanı Selahattin Gürkan'ın görevine devam etmesi kentin menfaatine olacaktır. Malatyalıların çoğunluğu böyle istiyor.

  • yorum avatar
    Erdem
    16-10-2023 15:20

    Sadıkoğlu haddi olmayan işler yapıyor..Ticaretle sanayiyle ugraşsın.Etrafına almış şakşakçı vur davula davula...

  • yorum avatar
    Remziye
    16-10-2023 15:19

    Malatya artık eski Malatya değil çarşısı olmayan her yanı harap olmuş tozdan kimsenin dışarıya çıkmak istemediği nufusunun çoğunun dışarıda olduğu Büyükşehir sıfatını kaybetmiş bir şehir. Bunun sebebi ise sadece mevcut siyasiler.

  • yorum avatar
    Hasan korkmaz
    16-10-2023 15:16

    Pütürge eski başkanı Mehmet Polat kim ben bilmiyorum mesela Battalgazi de ikamet ediyorum ama tanımıyorum var mı bir hizmet başarısı deneyimi?

  • yorum avatar
    Cemalettin sarı
    16-10-2023 15:14

    Öznur Çalık kesinlikle aday olmalı. Sevmeyenleri elbette var fakat siyasi geçmişi deprem bölgesi olan Malatya için bir artıdır. Hizmet noktasında başarılı olacaktır fikrindeyim.

  • yorum avatar
    Yakup
    16-10-2023 15:12

    Ak partinin komple yenilenmesi gerekir. Sadece belediye başkanları yetmez.

  • yorum avatar
    Sevilay Kayan
    16-10-2023 14:54

    Pütürge’nin eski Belediye Başkanı Mehmet Polat, Pütürge'ye neler yaptı diye düşünecek olursak kararın doğru bir karar olmadığını düşünüyorum. Çünkü merkez ilçe yönetmek kolay olmayacak Hele de içinde bulunduğumuz durum itibarıyla. O yüzden eğer ille de bir ilçe belediye başkanı Battalgazi'ye gelecekse bunun Ali Kazgan ya da Haluk Cömertoğlu olmasından yanayım.

  • yorum avatar
    Ece
    16-10-2023 14:51

    Milli basketbolcu Melisa Vargas ile ilgili söylenenlere katılıyorum. Ancak şu meselenin görmezden gelindiğini gözlemliyorum. Geçtiğimiz dönemlere bakıldığımızda Zeki Müren'den Sanat Güneşimiz diye bahsediliyor. Bugün Bülent Ersoy, iktidarın sofrasında baş köşede oturuyor. Onur konuğu olarak davet ediliyor. Kendisine en güzel yerlerde söz hakkı veriliyor. Bunlar da birer örnek değil mi? Temelimiz yeterinde sağlam mı atıldı? Hayır! Peki, bugün neden yeni nesil Z kuşağı diye serenatlar atılıyor? Dün de çeşitli örnekleri varken bugün neden bu konu bu kadar gündemi meşgul ediyor? Bu durumu anlayabilmiş değilim. Evet yapılanı desteklemiyorum ama şunu da sormadan edemiyorum Tek suçlu Vargas mı? Ya da tek suçlu Z kuşağı mı? Bence hayır

  • yorum avatar
    Yavuz Selim
    16-10-2023 14:34

    Malatya'da dolaşan bir iddiaya göre, diğer şehirlerden yardıma gelen ekipler yakıtlarının karşılanmasını istemiş, ancak belediyenin buna gücü olmadığını öğrenince geri dönmüşler. Bu vb. durumlarda hemen belediyeler suçlanıyor. Unutmayalım ki Malatya belediyesi yöneticileri de depremzede Üstelik kentte kalanlara çeşitli yardımlar yapılırken her şeye birden de yetişemez. Bunların göz ardı edilmemesi gerekli.

  • yorum avatar
    Cahide
    16-10-2023 14:31

    Murat Bey, Sadıkoğlu'nun paylaşımına ben de denk geldim. Orada kullandığı sırça köşk ifadesine anlam veremedim doğrusu. Çünkü o gece memleketteki vali de belediye başkanı da birer depremzedeydi. Bunu ıskalamayalım. Kimsenin elinde sihirli bir değnek yok. Herkesin mağdur ve depremzede olduğu bir kentte yetkililer bu kadar hedefe alınmamalı. Sırf siyasi çıkarlar yüzünden kimse hedef gösterilmemeli.

  • yorum avatar
    Fırat
    16-10-2023 14:28

    Malatya'da böyle bir durumda bile siyasi hesaplar yapılıyor. Vicdanı yok olmuş bir milletin başarılı olması mümkün değil. Malatya'nın derdiyle gerçekten dertlenen kimler var?

  • yorum avatar
    Adem
    16-10-2023 14:07

    Sayın Çetin, iki kişiden bahsetmişsiniz. Gürkan 8 aydır zaten yerinde ve 1 çivi dahi çakamadı bu şehre. Öyleyse denklem basit, geriye sadece Öznur Çalık kalıyor. İyi bir ekiple bu işi becerecek, şehri ayağa kaldıracak tek kişi Öznur Hanım.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.