dore okulları
Malatya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63943.7$

SAYIN ŞAHİN, ANLAMASI GEREKEN “GELİN”İ DE SÖYLEYECEK MİSİNİZ?

27 Şubat 2017, Pazartesi 06:22

Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, geçtiğimiz günlerde ortaya bir bomba bıraktı. Bu bombanın muhatabının kim olduğu ise şimdilik muamma... 

Mustafa Şahin diyor ki;

Üniversite operasyonları için düğmeye basan bazı ‘alçaklar'ında bunlarla beraber olduklarını gördük…”

Belli ki “Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla” diyor Mustafa Şahin.

İşte biz de bunu öğrenmek istiyoruz bugünkü yazımızla. O Yetkili(!)/Görevini kötüye kullanan/Kripto FETÖ'cü  veya  Mustafa Şahin'in balans ayarı vermek istediği “Gelin” kim? bilmek istiyoruz.

Üniversiteye operasyon yapanlar ve bunlarla birlikte olan alçaklar kim?

Devam ediyor Mustafa Şahin: “FETÖ bağlantısı olabileceğini düşündüğümüz bazı kişilerin çamur at izi kalsın diyerek bazı “STK”ları veya kişileri karalamaya çalıştılar...”

“Çamur at izi kalsın” kampanyasına maruz bırakılan STK'lar hangileri ve kişilerin isimleri neler?

Yine devam ediyor Mustafa Şahin: “Bakıyorsunuz FETÖ döneminde adamın tayini çıkmış defolup gitmesi lazım 15 Temmuz'u beklemiş ve maalesef tayini çıkmış olmasına rağmen, o günün akşamı yine sivil kıyafetiyle inisiyatifi ele almaya çalışıyor yetkili olmamasına rağmen…”

Tamamda sayın vekilim; kimlerden bahsediyorsunuz. Alçakların adını da söyleyin bütün kamuoyu bilsin.



ENVER KİRAZ'IN BAĞLAMASI!..


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AK Parti heyetinin bir ziyareti sırasında, kendisini CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in öz yeğeni olarak tanıtan ve 'Referandumda biz de evet diyeceğiz' açıklamasını yapan kişinin Tekin'in yeğeni olmadığını ileri sürdü.

Aldığı sazı elinden bırakamamak gibi bir huyu bulunan sayın Kiraz, “Yeğen. Yeğen.” diyerek başımızın etini yedi. Eğer Enver Kiraz'ın  iddia ettiği gibi bu şahıs, Gürsel Tekin'in yeğeni değilse; ozaman bunu şu şeklide algılamak gerekmez mi?

“Referandumda evet diyecek vatandaşımız” AK Parti heyetine dedi ki: “Ben CHP Milletvekili Gürsel Tekin'in Yi-ye-ni-yim” AK Parti heyeti ise bunu yanlış anlayarak yeğen vurgusu yapmış oldu.

Ya da AK Partili heyet “EVET”çi vatandaşı Gürsel Tekin'in “Yiyeni” olarak algılamış ama sürtç-ü lisan ederek “Yeğen” demiş.

Zaten duruma bakıldığında, “Gürsel Tekin ile Yiyeni” anılmaya başlayınca; belkide birçok imkân kendisine sunuldu…

CHP İl Başkanı Enver Kiraz şimdi ne yapar?” diye sorarsanız, Alır eline bağlamayı “Yeğeni değil, yiyeniymiş yiyeniymiş” diye çalmaya başlar.

 

MÜSİAD'DAKİ “HÜSEYİN”LERİN KAYIPLARI VE KAZANIMLARI


Geçtiğimiz günlerde MÜSİAD olağan üstü kongreye gitti. Daha önceki kongrede Hüseyin Kalan, Hüseyin Apak'ı 13 oy farkla mağlup etmişti. Bu kongrede ise fark 7'ye düştü. Yani Apak 4 daha alabilseydi, kongrenin galibi olacaktı. Bundan sonra ne mi olacak?

1- Hüseyin Kalan, kaybettiği 3 oyun sahiplerinin kimler olduğunu düşünecek.

2- Hüseyin Apak, kendisine rey vermeyen 4 kişiyi düşünüp sitemde bulunacak

BİRİLERİ EYLEMDEN, DİĞERLERİ DE ALMAKTAN BIKMIYOR!..

Kanun hükmünde kararnameyle görevden ihraç edilen KESK'li 4 eylemci, “43'üncü kez izinsiz eylem” yapınca yine gözaltına alındılar.
Bu durumda; emniyet mensupları; “Bunlar neden uslanmıyor? Ha bire eylem yapıyorlar” diye merak ediyor olabilir. Hatta haklarının gasp edildiğini iddia eden 4 eylemcide, “Güvenlik güçleri neden bıkmadan usanmadan her seferinde bizi gözaltına alıyorlar” şeklinde bir meraka düçar olmuş olabilir!..

 


KABAK TADI VEREN HABERLER

Malatya'da insanın dikkatini çeken doğru dürüst haber yok gibi bir şey. Aynı haberler ısıtılıp ısıtılıp önümüze konuluyor. Artık kabak tadı verdi bu haberler. İşte size bir kaç örnek:

1- Valilikten gelen sıkıcı ziyaret bültenleri

2- Ardı arkası kesilmeyen yeni stat haberleri

3- MASKİ'nin cilalanmış projeleri

Neyse ki son zamanlarda Mustafa Şahin'in gezi haberleri kesilmiş durumda.

 

HALK BİLMESE DE HÂLÎK BİLİYOR

Daha önce, “Malatya'nın sessiz bir vekili var.Diğerleri gibi 1 yapıp 5 göstermeyen bir vekil var. Böyle bir durumdan özellikle imtina eden bir vekilimiz var” demiştim.

Geçtiğimiz günlerde, Başbakan Yardımcısı sayın Mehmet Şimşek, Malatyalı İşadamları Derneği'nin (MİAD) 63. Aylık toplantısına katılmıştı. Yapılan toplantıda kürsüye çıkan Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ile Bakan Şimşek arasındaki samimiyet ve üslup hayli dikkatimi çekmişti. Bunun gibi birçok örnekle karşılaştım.

Nurettin Yaşar'ı şu şekilde yorumlayabilir miyiz?:

Kendine ait bir üslubuyla “Halk bilmese de Hâlîk biliyor” inancıyla hareket ediyor… İşte bu yüzden kendini pazarlama ihtiyacı hissetmiyor.

ŞÜPHELERİM GİTTİKÇE KUVVETLENİYOR

Geçtiğimiz Hasbihal köşesinde, Malatya'nın adının PKK'lılar ile anılmasını isteyen birilerin olduğuna vurgu yapmıştım. Halbuki Malatya'nın en büyük özelliği, bu tarz terör olayların olmamasıdır. Son haftalarda PKK/KCK terör örgütü haberlerinin medyada peş peşe yayınlanması, şüphemi gittikçe kuvvetlendiriyor.