dore okulları
Malatya
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.81
  • ALTIN
    2508.8
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64427.85$

Malatya’nın zirvesi iftarda buluştu

09 Nisan 2022, Cumartesi 16:52
Malatya'nın zirvesi iftarda buluştu


Dünya Malatyalılar Günü geçtiğimiz hafta değişik etkinliklerle kutlanırken, ben de Malatya Kalkınma Derneği (MAKADER) Genel Başkanı olarak hafta kapsamında gerçekleşen çok güzel bir iftar yemeğine katıldım.

Adeta 'Malatya Zirvesi' havasında yaşanan, birlik ve beraberlik duygusunun üst düzeyde hissedildiği iftar yemeği muhabbet dolu karelere sahne oldu.

Ben böyle bir organizasyonu hayata geçirdikleri için Malatya İş İnsanları Derneği (MAİD) ve Hazır Giyim İhracatçılar Birliği Derneği (İHKİP) yöneticilerini öncelikle kutlarım ve nazik davetleri için teşekkür ederim.

Davette kimler yoktu ki; siyaset dünyasından Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Hazine ve Gümrük eski Bakanı ve Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfekçi, Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık, İstanbul Milletvekillerimiz Serap Yaşar ve Halis Dalkılıç, sivil toplum dünyasından MİAD Başkanı Yunus Aktaş ve İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, iş dünyasından Robo Otomotiv Robotları Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Özcan ve Sofitel Yönetim Kurulu Başkanı Turan Tuna ve hepsi birbirinden değerli Malatyalı konuklar, hemşerilerim bir aradaydık.

Sayın Bakanımız Adil Karaismailoglu bu çok değerli ve anlamlı buluşmada bizlere hitaben güzel bir konuşma yaptı.

Konuşmasında ülkeyi bir baştan bir başa donatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hizmet aşkını ve O'nun önderliğindeki AK Parti iktidarının 20 yılda Türkiye’de yaptığı hizmetleri dile getirdi. 

Son bir haftada Türkiye genelinde yapılan hizmetlerden üçünün açılışını gerçekleştirdiklerini anlatan Karaismailoğlu, “Türkiye’yi batıran zihniyet bu hizmet aşkını anlayamaz" dedi.

Bakanımızın bu konuşması yakınlarda okuyucuyla buluşan 'Reisi Neden Sevdik' adlı kitabımda anlattıklarımla çok örtüşüyordu.

Gerçekten de Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaşanan 20 yılda Türk siyasi hayatında nice mucizevi yatırımlara, büyümeye ve kalkınmaya şahitlik ettik.

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe ise selamlama konuşmasında Malatya’nın tekstilde ülkenin en büyüğü olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyince tüm hemşeriler olarak göğsümüz kabardı.

İftar programında selamlama konuşması yapanlar diğer yöneticilerimiz de Malatyalıların Türkiye ve memleket sevdasını dile getirdi.

MAKADER Genel Başkanı olarak Ulaştırma Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile kısa da olsa sohbet etme imkanım oldu.

MAKADER olarak Malatya’yı kalkındırmak ve marka şehir yapmak üzere projeler geliştirdiğimizin altını çizerek bilgi aktardım.

Bir iftar programı ancak bu kadar sıcak, samimi ve içten olabilirdi, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyor ve tekrarlarını diliyorum.

Vizyonunuz yüksek, misyonunuz güçlü olsun.

Sağlıkla ve mutlu kalın.