dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.36
  • EURO
    35.13
  • ALTIN
    2324.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70850.81$

İlhan Geçit, Cumhur’un adayı olmak istiyor!..

14 Mart 2023, Salı 11:13
İlhan Geçit, Cumhur’un adayı olmak istiyor!..

Seçim sathı mailine girdiğimiz şu günlerde, parti temsilcilikleri bir hayli hareketlendi.

Cumhurbaşkanı adayları ve seçim takviminin açıklanmasının akabinde, milletvekili aday adayları da müracaatlarını yapmaya başladılar. 

Malatyamızın önemli simaları da gönüllerinde yatan “aslanı” meydana çıkarmaya başladı. 

Malatya'da ağırlıklı olarak Ak Parti'nin aday adayları konuşuluyor. 

Bugün aday adayı olduğunu açıklayıp Ak Parti'ye müracaatını yapan Prof. Dr. İlhan Geçit'in ismi, önceki seçimlerde de bir “hayli” telaffuz edilmişti, lakin olumlu bir “gelişme” yaşanmamıştı.

Prof. Dr.İlhan Geçit'in milletvekili adayı olması durumunda, Malatya'ya büyük katkısı olacağına inanlardan biriyim. 

Kendisini şahsen fazla tanımasam da, toplumda karşılığının hayli yüksek olduğunu biliyorum. 

Hem sosyal çevresi, hem de bulunduğu makam, diğer aday adaylarına göre; işinin daha kolay olacağı kanaatini oluşturuyor.

İsterseniz kendisini kısaca tanıyalım: Malatya'da bir hayli tanınan ve halkın doktoru olarak anılan Prof. Dr. İlhan Geçit, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde öğretim üyesi. Geniş bir sülaleye sahip. Adıyaman, Kahta, Pütürge. Çelikhan Sincik'te akrabaları olan geniş bir aşiretin mensubu. Muhafazakar bir siyasi görüşe sahip olan Prof. Geçti'in, muhafazakar camiayı kucaklayan bir yapısı var. Muhafazakar camia tarafından kabul gören biri olan Prof. Dr. İlhan Geçit, uzunca bir süre görev yaptığı Bingöl ve Van'da sevilen bir isim. Tıp doktoru olması hasebiyle, toplumun büyük kesimine hitap edebiliyor ve çok seviliyor. 

Profesörlük ünvanıyla “titri” yüksek bir şahsiyet. 

Siyasette fazlaca geçmişi olmayan İlhan Geçit, “yenilik” arayan seçmen için biçilmiş bir “kaftan”. 

Hali hazırdaki aday adayları arasında tercih edilme oranı hayli yüksek olan İlhan Geçit, listenin başında yer alması durumunda, “domine” edebilecek bir isim. 

Ayrıca, Malatya'nın nüfusunun hemen hemen yarısıyla ya akraba, ya da derin dostlukları bulunması hasebiyle, büyük bir oy patlamasına sebep olabilecek gibi görünüyor. 

Aday olması durumunda Ak Parti'ye, sadece Malatya'da değil, tüm bölgeden “oy getirebilecek” tek isim. 

Rabbim, hayırlısını nasip etsin.

Kalın sağlıcakla

Yorumlar

  • yorum avatar
    Barut
    15-03-2023 00:13

    İnşallah içimizden biri olur . İlhan beyde tam isabetli olur.bildiğim kadarıyla çok mutavazi alçak gönüllü hepsinden öte merhametli luks takıntısı olmayan sıradan müstakil evde oturuyor.sirf rahmetli babasına bakmak için kelpic evde kalıyordu.onun konumunda olan biri daha daha lüks bir hayat yaşar.hemen hemen herkesin taziyesinde de düğününede görmüşlüğüm var.Hepsinden öte Allah korkusu olan inanç li biri.ben reisciyim bu eski tayfadan bir tanesi bile listede varsa dahi asla oy falan vermem benim gibi düşünen binlerce kişi var.denemesi bedava

  • yorum avatar
    Yusuf
    14-03-2023 13:33

    Kesinlikle çok doğru bir tercih.aksi takdirde cumhur hayal kırıklığı yaşar.bu işler çocuk oyuncağı olmamalı.parasi olan aday olmamalı.insallah hayırlı olur.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.