dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63715.4$

Rize maçını almalıyız!

16 Ocak 2021, Cumartesi 13:42

 

 


Futbolcular; Çaykur Rize maçında da yenilip forma adaletsizliği, dengesiz oyuncu değişiklikleri / zamanlamaları gibi nedenlerle Hamza hocayı göndermek, aynı zamanda yönetime ödeme yapılması için yeni bir uyarı yapmak isteyeceklerdir.

Ahmet İldiz, Kubilay, Erkan Kaş, Murat Akça, Bülent Cevahir, Olcay, Umut gibi futbolcular alındıkları gün itibariyle taraftarlarca tepkiyle karşılandı. Bu futbolcular da oynadıkları oyunla, bu tepkileri adeta hakkettiklerini ve bu ligin oyuncuları olmadıklarını kanıtladılar.

Ayrıca takım içerisinde her maç farklı bir futbolcu takımı sabote etmek için önemli hataları bilerek yapmakta, gereksiz kart görmekteler.

Wallace, Cueva'nın kadro dışı bırakılması nedeniyle, hiçbir şeyi olmadığı halde 2-3 maç ağrıları olduğunu söyleyerek forma giymedi.

Ertaç, Erzurum, Kayseri ve Ankaragücü maçlarındaki bütün yan toplarda hata yaptı ve golleri yedi.

Semih ve Chabek son oynanan Kayseri maçında kart görmek, adam kaçırmak için ellerinden geleni yaptılar.

Aquah, bütün maçlarda canla başla mücadele etmesine rağmen, her maç ikinci yarıda "acaba hoca beni kaçıncı dakikada çıkarır" diye bekliyor.

Bazı maçlarda Ahmet İldiz'in ve her maç Kubilay'ın, 90 dakika sahada kalmasını başta takım arkadaşları olmak üzere hiç kimse anlamış değil.

Fofana, Kasımpaşa karşısında 2-0 öndeyken, yani vakit geçirme gibi bir derdimiz de olmamasına rağmen, 97. dakikada niye oyuna girdiğini anlamıyor. 17 maç geride kalmasına rağmen, özellikle hücum bölgesinde oynayan hiçbir futbolcu 2 maç üst üste aynı mevkide oynamadı, hep yer değiştirdi. Kayseri maçında tek farkla geride olmamıza rağmen, son dakikalarda bile acele etmeyen rahat ve umursamaz oynayan bir futbolcu grubu gördük. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir. Yani birçok futbolcu farklı nedenlerle huzursuz.

Bütün bunlar Hamza hocanın saha içinde düzeltemediği sıkıntılı yanları.

Ancak tabiki en önemli sorun para. Ödemeler düzenli yapılmadığında, hoca kim olursa olsun bu sonuçlar kaçınılmaz. Çaykur Rize maçı kaybedilmesi halinde hemen, aksi takdirde ise ilk yarı sonunda Hamza hocayla yollar ayrılacak gibi görünüyor.

Ayrıca Cueva'nın da Malatya'ya dönmesi, YENİ hocanın kendisini affedeceğini düşündürmüyor değil. Yeni hoca adayları arasında da İlhan Palut; genç olması, maddi bakımdan daha ekonomik olması ve Süper Lig'de kendisini ispatlama ihtiyacı içinde olması gibi nedenlerle Adil Gevrek yönetiminin ilk tercihi olacaktır.

Sabotajcı futbolcu sorunu yaşamamak için de denk kalitede alternatif oyuncu lazım. İkinci yarı için, ilk 11'de direk oynayabilecek 2-3 oyuncu alınmaz ve ekonomik sorunlar çözülmez ise, teknik direktör kim olursa olsun geçen sezondaki senaryo ve üzücü son hiçte uzak değil.