dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2443.3
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    62921.207$

Ramazan'da Yürekleri Birleştiren Yardım: MİAD'dan Alışveriş Kartıyla Sıcak Bir Dokunuş

18 Mart 2024, Pazartesi 21:32
Ramazan'da Yürekleri Birleştiren Yardım: MİAD'dan Alışveriş Kartıyla Sıcak Bir Dokunuş

Malatya İş Adamları Derneği (MİAD), Ramazan ayının manevi atmosferini konuk evinde düzenlediği iftarlarla taçlandırıyor. Bu özel ayda, dernek üyeleri tarafından her gün farklı konuklar ağırlanıyor; hem kalabalık hem de gerçek ihtiyaç sahibi insanlar, MİAD'ın sıcak evinde bir araya geliyor. Yapılan yardımın hedefine ulaştığını görmek, katkıda bulunan herkesi hem memnun hem de mutlu ediyor. Bu hayırsever girişimler için Allah'tan rahmet diliyoruz.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri, Malatya dahil birçok bölgede hayatı durma noktasına getirdi. Malatyalılar için deprem, sadece evleri ve eşyaları değil, hayatları da yıktı. Yitirilen canlar ve kırılan hayatlar, depremin acı yüzünü bir kez daha gösterdi. Ancak bu zor zamanlarda MİAD üyelerinin sergilediği metanet ve yardımseverlik, umudun hala var olduğunun kanıtı oldu.

Ramazan ayı, MİAD için bir dayanışma ve paylaşma zamanı olarak öne çıkıyor. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmalarını bu sene iptal ederek, bu kaynakları doğrudan depremzede ailelere yönlendirmeyi tercih ettiler. Depremzede ailelere dağıtılacak alışveriş kartları, onların Ramazan ayını bir nebze olsun hafifletiyor.

MİAD'ın bu gayretleri, Malatya'da ve genelinde toplumsal dayanışmanın gücünü gösteriyor. İftar sofraları etrafında birleşen topluluk, paylaşmanın ve birlikte hareket etmenin, en zor zamanlarda dahi nasıl bir fark oluşturabileceğinin canlı bir örneği haline geliyor. MİAD'ın bu özverili çalışmaları, sadece Ramazan ayında değil, her zaman umut ve yardımlaşma ruhunu canlı tutuyor.

 Selam ve dua ile

Fiemanillah

Yorumlar

  • yorum avatar
    Doğuş
    19-03-2024 07:11

    Miad Ak Partili Malatyalı yöneticilere örnek olsun.Teknokent konteyner kente gelen Selahattin Gürkan depremzedelerle konuşmadı Allahın selamını bile vermedi. 1 yıldır Teknokentle ilgilenmeyen Ak Parti yöneticileri seçim zamanı depremzedeleri hatırladı . Depremzedelere yardımlardan memnun musunuz denildiğinde yardım verilmiyor AFAD yardım vermiyormu diye sorulduğunda yok cevabını alan yöneticiler şoka uğradı. Esen Kartın da verilmediğini yeni öğrendiler. Tabi yöneticilere oldukları yerden her şey çok iyi görünüyor.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.